Duben 2013

Autor: admin | Kategorie: Novinky | Datum: 30-04-2013

24. dubna 2013
– Rychle se blíží Opatovská 10. Zdeněk Simon poslal propozice na tento závod.

23. dubna 2013
– Zasílám článek o letošních poděbradských závodech. S pozdravem Petr Brandejský

22. dubna 2013
– Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vám poslat propozice 110.ročníku silničního běhu Praha – Brandýs, který je součástí Kobras běžeckého poháru a zároveň vás co nejsrdečněji zveme na start. Závod se uskuteční v neděli 2.června, start je v Praze Kbelích, cíl v Brandýse nad Labem. S pozdravem a přáním pěkného dne Kateřina Zouharová tajemník oddílu AC Praha 1890

21. dubna 2013
– Rád bych se chtěl ohlédnout za 81.ročníkem chodeckých závodů v Poděbradech. V žádném případě nechci hodnotit, určitě můj pohled by nebyl objektivní, ale chci něco jiného. Musím a činím to s radostí, projevit úctu a mnoho díků všem, kteří se podíleli na uskutečnění tohoto sportovního podniku. Tento ročník se připravoval skoro dvanáct měsíců. Pro celý organizační výbor to nebyla lehká práce, často docházelo k názorovým neshodám, řešili velké věci, ale i malichernosti. Pro tým pořadatelů, kteří zabezpečovali technicky trať nebo pro hostesky, to byla náročná práce. Jím také patří hluboká poklona a dík. Počet osob, kteří se podíleli od pátku 12.4 do neděle 14.4. na průběhu této akce byl značný, sešlo se tak na padesát osob ochotných pracovat ve prospěch mítinku. Proto ještě jednou, vážení přátelé děkuji za účast a vaši práci při mítinku „PODEBRADYWALKING“. Těším se na další spolupráci při organizaci 82.ročníku. Ředitel závodu – Petr Kratochvíl
– Dr Petr Brandejský poslal aktualizované tabulky českých chodců v roce 2013.

18. dubna 2013
– 1. května se půjde tradiční závod Děčín Hřensko Děčín.

17. dubna 2013
– Včera odvysílala ČT4 sport záznam z chodeckého závodu v Poděbradech.

15. dubna 2013
V sobotu se šel další ročník tradičních Poděbrad. Závod byl kvalitně obsazen, o čemž svědčí i vynikající výsledky především v kategorii mužů. Výsledky a další informace najdete na stránkách ČAS. Na stejných stránkách je i velice zajímavá fotgalerie zachycená objektivem Jiřího Kottase.

10. dubna 2013
– Pořadatelé poslali startovní listinu blížícího se závodu v Poděbradech, ve které najdeme řadu zvučných jmen.Řídící pracovníci extraligové soutěže mužů a žen sdělují, že limity na 15 kilometru (muži 1:25 hod., ženy 1:35 hod.) platí pro všechny, tedy i pro závodníky startující za extraligová družstva.
– Za sebou máme další významný chodecký závod a to Olomouckou 20. Josef Smola poslal pořadí International Race Walking Tour – IRWT po 1.kole po závodě v Olomouci 30.3. a připomíná , že další závody IRWT jsou: 14.6.13 Alytus, 7.9.13 Katowice a 28.9.13 Bacúch.

8. dubna 2013
– Za dveřmi jsou tradiční Poděbrady. Dnes přišla tisková zpráva k blížícímu se závodu, a to nejen v češtině, ale případné zahraniční zájemce můžete odkázat i na anglickou verzi.

5. dubna 2013
– Ve včerejším pořadu Sport v regionech byl úvod věnován Olomoucké dvacítce. Zajímavý sestřih přináší podrobné informace o této zdařilé akci.Zpravodajství z tohoto závodu přinesla i regionální televize.

4. dubna 2013
– David Šnajdr poslal rozhovor se starostou města Poděbrady před blížícím se chodeckým závodem. Řídící pracovníci extraligové soutěže mužů a žen sdělují, že limity na 15 kilometru (muži 1:25 hod., ženy 1:35 hod.) platí pro všechny, tedy i pro závodníky startující za extraligová družstva.
– Obdržel jsem email od Karla Šklíby k MEV v Úpici. Oslovuje v něm sice veterány běžce, ale vzhledem k tomu, že na programu mistrovství jsou i chodecké závody myslím si, že by bylo vhodné oslovit české veteránské chodce a chodkyně i touto cestou. Ze zasněžené Olomouce zdraví Rosťa Kovář

3. dubna 2013
– Přečtěte si hodnocení Olomoucké dvacítky. Navštívit můžete i odkazy, na nichž najdete fotogalerie z vydařeného závodu.

2. dubna 2013
– David Šnajdr poslal čtyři články. Přečtěte si Tiskovou zprávu Českého atletického svazu k blížícímu se závodu v Poděbradech, článek o historii tohoto závodu a rozhovor s Anežkou Drahotovou a Lucií Pelantovou.

1.dubna 2013
– V sobotu se sešlo početné pole chodců na Olomoucké dvacítce. Kompletní výsledky najdete na stránkách ČAS.
K tomuto závodu se vztahuje následující prosba: Filip Hejkrlík si v sobotu po skončení závodu odložil do igelitové tašky, kterou jste dostávali při prezentaci, žlutou čelenku LASTING a lehké, černé rukavice. Tuto tašku potom pravděpodobně některý z účastníků omylem vzal. Prosím tedy zda je možné tuto výzvu poctivému nálezci zveřejnit na chodeckých stránkách aby kontaktoval majitele těcho věcí na emailové adrese: f.hejkrlik@centrum.cz. Děkuji, Rosťa Kovář.