Mezinárodní Pražská chodecká hodinovka

Autor: svitak | Kategorie: Novinky | Datum: 08-10-2015

„Mezinárodní Pražská chodecká hodinovka“ bude odstartována doslova za pár hodin. Vzhledem k tomu, ze je v tuto chvíli přihlášeno 29 chodců, tak  je zřejmě, že se uskuteční „rozběhy“. Ten první, rychlejší, bude odstartován v sobotu 10.10. 2015 ve 12:30 hod., druhý pak v co nekratší možné době po 13:30, jen co rozhodčí doměří zbylé metry prvního „běhu“.

Pohled na startovní listinu je opravdu zajímavý. Vedle současného nejlepšího Českého chodce Lukáše Gduly se na startovní čáře postaví skoro celá rodina Vládi Kánského …dcera Karolína a vnučka Petra ! Přitom všichni mají reálnou šanci zajít okolo 10 ti km, což je obzvlášť u Vládi Kánského výkon v jeho skoro v 76 ti letech naprosto obdivuhodný! Ale taky jeden z nejlepších šedesátníků v Evropě Mirek Fliegel a padesátníků Pepa Smola. V ženách pak vynikající Italka Nicole Colombi a Češka Lenka Borovičková.
Ještě musím napsat jednu větu…i když to všichni chodci víme…obrovský podíl na kvalitě tohoto závodu má Pepa Smola a to jak finanční, tak organizační. Díky.
Během dnešního dne bude na stránkách závodu, tj. na www.prazskachodeckahodinovka.cz uveřejněn seznam chodců zřazených do prvního či druhého „běhu“.
Petr Adam.